Program

Timeline

Monday 9th – Sunday 15th,  March 2020

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

08:00-08:30

Registration

08:00-10:00

Course 2:

120 minutes

 

 

08:00-10:00

Course 1:

120 minutes

 

 

 

08:00-10:00

Course 2:

120 minutes

 

08:00-08:45

Expert Talk:

45 minutes

08:00-08:45

Expert Talk:

45 minutes

08:00-09:30

Discussion and Practical Session 1

08:30-08:45

Welcome speech

08:45-9:30

Expert Talk:

45 minutes

8:45-9:30

Expert Talk:

45 minutes

8:45-9:00

Break 15 minutes

09:00-10:30

Course 1:

90 minutes

10:30-10:50

Tea break

10:00-10:30

Tea break

10:00-10:30

Tea break

10:00-10:30

Tea break

09:30-10:00

Tea break

09:30-10:00

Tea break

09:30-10:00

Tea break

10:50-12:20

Course 2:

90 minutes

10:30-12:30

Course 1:

120 minutes

10:30-12:30

Course 2:

120 minutes

10:30-12:30

Course 1:

120 minutes

10:00-12:20

Poster

10:00-10:45

Expert Talk:

45 minutes

10:00-11:30

Discussion and Practical Session 2

 

 

 

 

 

 

 

 

10:45-11:30

Expert Talk:

45 minutes

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Farewell lunch

14:30-16:00

Discussion and Practical Session 1

14:30-16:00

Discussion and Practical Session 2

14:30-16:00

Discussion and Practical Session 1

14:30-16:00

Discussion and Practical Session 2

14:30-15:15

Expert Talk:

45 minutes

14:30-15:15

Expert Talk:

45 minutes

 

15:15-16:00

Expert Talk:

45 minutes

15:15-16:00

Expert Talk:

45 minutes

16:00-16:15

Break

16:00-16:15

Break

16:00-16:15

Break

16:00-16:15

Break

16:00-16:15

Break

16:00-16:15

Break

16:15-17:45

Discussion and Practical Session 2

16:15-17:45

Discussion and Practical Session 1

16:15-17:45

Discussion and Practical Session 2

16:15-17:45

Discussion and Practical Session 1

16:15-17:00

Expert Talk:

45 minutes

16:15-17:00

Expert Talk:

45 minutes

18:30-21:00

Welcome

Dinner

 

 

18:00-21:00

Conference Dinner

 

 

admin post: 2019-09-25 10:02:46 AM
Right menu loadding...