Program

Timeline

Program of COCOA 2022
(to be announced)

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

08:00 – 08: 30

Registration

08:00 – 10:00

Course 2:

120 minutes

08:00 – 10:00

Course 1:

120 minutes

08:00 – 10:00

Course 2:

120 minutes

08:15 – 08:30

Opening ceremony

 

 

 

08:30 – 09:15

 

08:30 -08:45

Welcome speech

08:30 – 09: 15 

08:45 – 09:00

Break 15 minutes

 

09:20 – 09:40

 

09:20 – 09:40

 

09:00 – 10:30

Course 1:

90 minutes

10:30 – 11: 00
Tea break

10:00 – 10:30
Tea break

10:00 – 10:30
Tea break

10:00 – 10: 30
Tea Break

9:40 – 10:10
Tea Break

9:40 – 10:10
Tea Break

 

11:00 – 12:30

Course 2:

90 minutes

 

10:30 – 12:30

Course 1:

120 minutes

 

10:30 – 12:30

Course 2:

120 minutes

 

10:30 – 12:30

Course 1:

120 minutes

10:10 -10:55

 

10:10-10:55

 

11:00 - 11:20

 

11:00-11:45 Poster section

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

14:00 – 15:30

Discussion and Practical Session 1

14:00 – 15:30

Discussion and Practical Session 2

14:00 – 15:30

Discussion and Practical Session 1

14:00 – 15:30

Discussion and Practical Session 2

14:00 – 14:45

 

14:00 – 14: 45

 

14:50 – 15:10

 

14:50 – 15:10

 

15:30 – 15: 45

Break

15:30 – 15: 45

Break

15:30 – 15: 45

Break

15:30 – 15: 45

Break

15:10 – 15:40

Tea Break

15:10 – 15:40

Tea Break

15: 45 – 17:15

Discussion and Practical Session 2

15: 45 – 17:15

Discussion and Practical Session 1

15: 45 – 17:15

Discussion and Practical Session 2

15: 45 – 17:15

Discussion and Practical Session 1

15:40 -16:25

 

15:40-16:25

 

16:30 – 16:50

 

16:30 – 16:50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

admin post: 2021-05-13 1:14:33 AM
Right menu loadding...